Select Page

over mij

VVB_1455Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Frédérique Donders, net 40 jaar en woon in Arnhem. Ik ondersteun auteurs die hun ervaringsverhaal willen delen bij het verspreiden van hun boodschap. Deze auteurs zijn mannen en vrouwen, die intrinsiek aanvoelen dat zij hun ervaringen moeten delen om hiermee andere mensen te kunnen helpen. Ik heb vroeger  vaak het gevoel gehad dat ik alles alleen moest doen. En dat is niet nodig! Wanneer jij je verhaal met passie wil verspreiden, geloof ik in jou en wil ik je hierbij graag helpen.

Toen:
Als vroege leerling was ik altijd de benjamin van de klas en moest ik hard werken om mee te komen én om voldoendes te halen. Na de HAVO wist ik al wat ik wilde: ik wilde naar de NHTV (even uitleggen waar die afkorting voor staat!?) maar Breda was voor dit 16-jarige meisje nog twee bruggen te ver. Via een MBO opleiding Toerisme in Utrecht kwam ik uiteindelijk toch op de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (NHTV). Ik heb daar een fantastische tijd gehad en wat je leuk vindt, gaat je makkelijk af. Vier jaar genieten, veel organiseren en natuurlijk studeren. Na mijn studie Vrijetijdskunde kwam ik al snel terecht op de congresafdeling van Jaarbeurs Utrecht. Een dynamische omgeving waarin ik ontdekte dat mijn hart sneller gaat kloppen van de organisatie van congressen, beurzen en andere zakelijke evenementen.

Hoe groter en complexer het evenement, hoe meer adrenaline er door mijn aderen vloeit en hoe groter mijn voldoening na een succes! Echter, na zes prachtige jaren bij Jaarbeurs Utrecht, koos ik voor een nieuwe uitdaging: ik ging als freelancer aan de slag!

Nu:
Na ruim zes jaar ging het opnieuw kriebelen. In korte tijd kwam ik twee auteurs tegen die een podium zochten, voor zichzelf en voor hun boek. Zij waren, zonder dat ze dat toen zelf wisten, de inspiratiebron voor mijn nieuwe uitdaging. Er zijn zo veel mooie onderwerpen die een podium verdienen en er zijn zo veel mensen die daar meer over willen weten. Ik voel mij bevoorrecht dat ik deze twee groepen bij elkaar kan en mag brengen. Door de ervaringen die ik als freelancer heb opgedaan, weet ik dat ik anderen kan helpen met het verspreiden van hun boodschap. Dat doe ik dan ook graag.

En verder…
Carnaval, vanaf 11e van de 11e t/m haringhappen
Tennis, enige sport waar ik liever alleen speel dan samen
Golf, stok achter de deur om frisse neus te halen
Kroegenboek Arnhem, het aangename nuttig maken
Hockey, 70 minuten inzet en daarna aan de derde helft
Zeilen, bij voorkeur bij windkracht 4 en mooi weer

Lees ook mijn blog voor nog meer Frédérique.